Vardagsbetraktelser

Tankar från bussen

Stressnivån har varit på en acceptabel nivå idag, men jag känner mig jätte, verkligen jätte trött. Om jag summerar arbetsveckan så har den varit bra men jag måste erkänna att det har hänt något med min planeringsförmåga av allt det här. Jag saknar fullständig kapacitet att systematisk planera och genomföra aktiviteter. Jag tror att jag måste lära mig detta från början. Precis som jag måste lära mig hitta återhämtning och ladda batterierna.
Jag ska skriva lite mer om stresskursen ikväll, det där med varför man tenderar att upprepa ett dåligt beteende.
En annan sak som jag har funderat på är vad jag ska göra med all min tid nu när jag får det lite lugnare på jobbet. Jag kanske ska läsa igenom mina gamla säljböcker och försöka börja jobba lite mer utvecklande och verkligen genomföra de svåra bitarna som så lätt prioriteras bort för att man tycker att de är svåra.

bye bye