Inredning och boende

Vi har köpt hus

Dags att lämna citylivet och börja nästa kapitel i villakvarteren i Herrängen.

Jag har gått och klurat lite på det här sen i somras. Funderat lite och känt efter att det kanske är dags för oss att flytta till ett litet hus. Någonstans i söderförort, så att vi har nära till släkt och vänner.

Jag älskar att bo i stan, närhetens till stans härliga utbud av butiker, kulturliv och närheten till allt. Men nu när barnen börjar bli alt mer rörliga och vill cykla och leka ute har innestan med all trafik och betong blivit lite för mycket även för mig. Jag har tröttnat på köa till gungorna i parken som alltid är smock full. Jag är trött på att ta mig igenom morgontrafikens buller på väg till förskolan på morgonen. Bussarna, lastbilarna och ambulanserna.

Jag har tröttnat på att Oliva måste lära sig cykla på Ringvingen och akta sig för arga pensionärer som anser ha förtärde med sina rullatorer. Så tanken på hus kändes inte het främmande.

Sagt och gjort, nu är vi med hus. Det är ett 50-tals hus som ligger i Herrängen. Mitt emellan Älvsjö och Fruängen. Huset är på 115+70 Kvm. 3 stora sovrum och ett gästrum i källaren. Vi hade besiktning på huset i går att det är i mycket gott skick.  Det är inte jättestort, men det kommer passa oss utmärkt. 

Ser så mycket fram emot att flytta in i augusti. 

50-tals huset. En vit liten sockerbit.

 

Matsal och vardagsrum, stora och öppna sällskapsytor.

 

Vardagsrummet

 

Sovrum 1

 

Sovrum 2

 

Sovrum 3

 

Badrum

 

Gästrum

 

En liten bastu

 

Matsal och kök

 

Vardagsrummet