Family

Tillbaka till Bloggen

Det har varit tyst ett tag här. Det är nästan exat två år sen jag skrev på bloggen. Jag vet egentligen inte varför jag slutade, minns inte riktigt hur tankarna gick, men tydligen var det dags att ta en liten paus. Det har hänt massor under de två senaste åren, men utan stora förändringar. Vi bor kvar i samma hus, åker ut till landet på helgerna och försöker varva jobb och familj så gått det går.

Det har smugit sig på lite det senast halvåret att jag faktiskt har saknat bloggen. Bloggen har ju länge fungerat som ett samlingsplats för våra familjebilder som en en digital foto-dagbok. Bilder tar jag fortfarande men jag har bara inte lagt upp dem här. Så nu tänkte jag göra “come back” och fortsätta den här fina traditionen.

Så här kommer lite bilder från idag. Lustigt nog är det ganska lika bilder, nästan identiska som för två år sen. Jupp, vi hänger fortfarande väldigt mycket i skogen och springer runt bland rötter spång. Idag var vi och besökte Paradiset, ett naturreservat i Huddinge. Väldigt fina vandringsleder där. Vilket uppskattas av barnen.

Lite större men fortfarande lika kul att springa i på spången i skogen.
Olivia är sig lik. Ruffsig i håret och full med påhitt och bus
Jonathan är den som har förändrats mest de. två senaste åren. Vuxit massor och blivit en riktigt härlig kille!
Som alltid så leder Olivia flocken.
Han är sig lik
Lyfter stenar och stockar när han får chansen
Alltid glada med när det bjuds på fika