Travel

England och mobilfoto

Vi har varit en sväng i England med hela familjen. Jag hade en konferrens torsdag och fredag så vi passade på att åka över och medan jag konfererade åkte Peter och barnen till farfar. Sen anslöt jag till familjetillställningen efter min konferrens och vi tillbringade helgen tillsammans.

Jag har dessutom börjat ta det där med mobilfoto på största alvar och försöker verkligen fota med mobilen så mycket som jag bara kan. Vi hade med oss den lilla Okympusen som är ruskigt smidig och fotar superbra men jag övar verkligen på mobilbilder. Det fina är att man kan fota med olympusen och sen importera till mobilen för att redigera i LightroomMobile och sen bara dela eller göra uppslag till fotoboken i PL appen vilket jag också gjorde på flyget hem.

Men här kommer lite minnen från resan.

Vi flög i torsdags från Arlanda. Barnen var väldigt uppspelta och förväntansfulle både att få flyga flygplan men också att få träffa farfar.


Resan till England gick förvånansvärt bra. Jonathan sov nästan hela vägen och Oliva tittade på Frost för femtioelfte gången.


När vi kom fram åkte jag vidare till London på konferrens. Det var hela europeiska marknadsavdelningen och ledningen från USA. Vi bodde på ett flott hotel vid O2 arenan och jag fick ett rum med utsikt.


Peter och barnen åkte till farfar, och njöt av våren i hans trädgård. 


På fredag kom jag över och vi tillbringade helgen tillsammans. 

På lördagen gjorde vi en lite utflykt till en liten stad som heter Henly och därefter ett kärt besök på Grace Court och dess fina trädgårdar. Och vi hade verkligen tur, för just nu blommade den vackra Wisteria och det luktade ljuvligt i hela trädgården.


Barnen älskade det där stället och det var supermysigt att tillbringa eftermiddagen där. Man blir ju så sugen på att fixa i sin egna trädgård. Lördag kväll tillbringade bara hemma hos farfar och alla var lite trötta efter den intensiva promenaden och ville bara sitta och slapppa. Vissa hade dock kvar lite energi. 


På söndag morgon flög vi hem. Det var helt tomt på flygplatsen för ingen lämnar London en tidig söndagmorgon, vilket passade oss väldigt bra. 

Det var verkligen en superhärlig helg. Nu börjar vi ladda för nästa resa!