Family,  Jonathan 2 år

Jul i vårt hus!

Blogga eller inte blogga? Det är den stora frågan.

Jag tror att jag egentligen har haft lite för stora ambitioner här i livet när det gäller bloggen. Jag har nog velat göra den här bloggen till en kvalitativ fotoblogg, enbart med fina och välredigerade bilder. En blogg full med kreativa projekt för att inspirera andra digitala kreatörer. Men det funkar inte, jag får sällan till så snygga bilder nuförtiden.  I bästa fall hinner jag fota med min lilla Olympus, men 70% av fallet fotar jag med mobilen. Vardagen går i ett och innan jag hinner få till de där snygga bilderna har student försvunnit. Så från och med nu ska jag bli lite bättre på att blogga random. Inga jätte ambitioner med bilderna, inga jätte stora kreativa projekt. Bara livet som det är och fokusera på de små detaljerna som den här resan så speciell. För nu saknar jag bloggen väldigt mycket.

Sagt och gjort, här kommer en lite story från julförberedelserna.

I söndags gick vi ut och köpte julgran. Vanligtvis brukar vi vänta till ett par dagar innan julafton vilket är bra för då är granen fräsch på julafton. Utmaningen med att vänta så länge blir dock att de bästa granarna tar slut så fort och då blir det väldigt jobbigt för mig att väja gran. I vår familj är det nämligen jag som väljer julgran, med största noggrannhet. Peter skulle aldrig våga drömma om att köpa julgran för det finns stor sannolikhet att han skulle välja fel gran. Så i söndags gav vi oss iväg till Mariatorget för att hitta den bästa julgranen.

Köper julgran vid Maria Torget

Granen behövde vila och rinna av i badkaret så vi fick vänta med att klä den ett dygn. Men idag var det full fart på hela familjen som hjälptes åt för att göra granen till den finaste.

Älskar mina handmålade kulur.

Och nu är granen här och skapar väldigt mysig julkänsla. det som återstår nu är lite julblommor. Man kan inte ha det julmysigt utan julblommor. Får se om jag hinner köpa några imorgon skulle också behöva några snygga juliga blomkrukor. Men jag kan inte klaga på julkänslan i år.