Vardagsbetraktelser

Hej Bloggen

Sitter och äter frukost på jobbet. Det fanns ingen frukost hemma och sen hade jag lite bråttom för jag trodde att jag skulle ha ett möte kl 8. Men jag hade tittat fel i kalendern mötet börjar kl 8:30, så då fick jag lite frukost och en stund för lite blogg.

Det var jättetrevigt att träffa gamla gänget igår. Tjejerna har jag ju bra koll på men inte killarna. Det var kul att se att alla är sig lika, men kanske lite mer vuxna. Först satt vi på vassaäggen och sen gick vi till Vapiano och jag åt en pizza som var jättegod. Vi räknade ut att det var 10 år sen vi gick ut gymnasiet, det är galet hur fort tiden går. Vi har ännu inte blivit tjocka, skalliga och rynkiga och alla verkar vara mitt i karriären och försöker stadga sig på något sätt.
Jag hoppas att vårt lilla gäng kan fortsätta att träffas lite emellanåt, det är trevligt att ha lite gamla kompisar.

Bye Bye