Vardagsbetraktelser

Bästa Lördagen

Igår åkte jag och Sofia ut till Gläntan på Vätö. Vi gjorde våfflor, läste skvallertidningar, tog en lång promenad i skogen, tittade på Robinsson och avslutade kvällen med lite sköna dansfilmer. Flashdance och Saturday Night Fever. Jag kan lungt säga att jag hade lite högre förväntingar på båda filmerna. Dance moven var grymma med storyn var tunn i båda filmerna. Det var ändå ganska soft att bara kolla på någon enkelt där inga vapen förekommer. Lördagen var grymt mysig tänka sig att man kan göra så mycket sköna saker på en dag.
Peter är bortrest hela helgen i London så jag har bara varit för mig själv. I början var det helt ok, men nu tycker jag att han borde komma hem.
Idag åkte vi hem rätt tidigt jag hann vatnna alla tomater och Pelargoner som jag har planteat, skall försöka få med lite bilder på min lilla odling nästa vecka. Sen har dagen bara runnit iväg och jag har bara suttit och pillat med bloggen. Måste säga att jag känner mig ganska nöjd med den nya layouten, den passar mig ganska bra. Tror iallafall att mina kompisar skulle säga att det är väldigt mycket Anna om den.