Vardagsbetraktelser

Bara en vanlig dag

Idag är det en sån dag då jag fullkomligt saknar all motivation. Ute är det grått och mulet och ikväll ska det inte hända något roligt, bara det vanliga, träna, laga middag, sätta på en tvätt maskin, äta middag, kolla lite på TV, diska, hänga tvätt och sova. Nästan så att jag redan längtar efter att få sova. Jag kan hoppa över transportsträckan dit, målet är ju att komma i säg i slutet av dagen. Är jag lite trött kanske?

Nää ush jag borde göra lite nyttigt här, ringa runt och följa upp olika äranden, registren nya ärranden på problem som har dykt, jag borde gå igenom de där fakturorna, jag borde göra min reseräkning, jag borde svara på en massa mail, jag borde förbereda presentationen till på fredag och jag borde gå igenom de nya avtalen och säkerställa att det är korrekta uppgifter. Men inget av det där känns speciellt roligt. Är det något jag borde prioritera så är det presentationen och avtalet till på fredag.

Jag ska snart sätta igång tänker jag, jag ska bara läsa några bloggar se vad andra människor har för sig. En har startat ett fotoföretag, ohh det skulle vara magiskt. En annan har hittat ett par gudomliga skor för 8000:- tänk om man kunde ha råd med såna. Ytterligare en analyserar sitt hår och smink. Nja andra människor verkar inte heller ha något vettigt för sig.

Det kanske inte är konstigare än att det är en helt vanlig dag idag och jag har två timmar att verkligen göra något riktigt vetting.