Vardagsbetraktelser

Vart tog dagen vägen

Hur klarar man egentligen av att ta in allt, idag känns det nästan som att huvudet håller på att explodera.

Jag hann inte riktigt smälta alla intryck från resan till Oskarshamn innan hjärnan fullproppades av vrickad humor. Helt plötsligt ringer klockan och då ska man iväg till jobbet och fortsätta med att diskutera och framföra åsikter i möten, följa upp på äranden, lösa problem, äta lunch, analysera knäppa organisationsprocesser och bemöta nya kunddialoger. När ska man hinna bearbeta allt det roliga, inte så konstigt att det känns som att tiden går så väldigt fort just nu.

Efter 9 timmars jobb var det iväg till gymmet. Ett tufft pumppass och allt jobb var som bortblåst. Vilket var ganska bra för annars hade jag nog inte klarat av att laga middag. Till slut hamnar jag i soffan med en kopp te och inser att kl redan är 20:00 och det är dags att hänga upp tvätten. Men då har Peter upptäckt en ny serie som han vill att vi ska se True Blood, just då var det väldigt lätt att fastna framför TV, lite skönt på något sätt att bara titta på TV och dricka lite te. På soffbordet låg en DN-bilaga om pensionen och helt plötsligt sitter vi och diskuterar privatekonomi och tittar på hur det går till när människor har sex med vampyrer. Vi konstaterar att vår Digitala TV inte riktigt är okej och bestämmer att jag måste felanmäla den imorgon och kanske uppgradera hastigheten på bredbandet. Peter poängterar att det är Roast på Berns nu och går iväg och sätter på TV i sovrummet och hänger upp tvätten. Han är snäll han. Jag sitter kvar med mitt te som vid det här laget är lite kallt, Roast på Berns och lite blogging. Jag känner hur hjärnan på nytt fylls upp av uppkäftig humor, fy farao vad Sissela Kyle är bra. Jag hinner knappt förstå vad hon säger men roligt och bra är det, när jag kommer på att jag borde ha fixat en presentation tills morgondagens möte. Men jag får lita på min improvisationsförmåga för nu pallar jag inte mer och det lär knappast bli lätt att gå upp imorgon. God Natt

 

DSC_0092 Te till två vuxna människor, gissa vilken tekopp och te som jag föredrar