Vardagsbetraktelser

Promenader vid havet och P3 humor

Det är så många saker som är väldigt bra just nu, jag önskar bara att man hade kapacitet att ta in allt och klara av att glädjas åt det. Det är väl det som heter att leva i nuet.

Helgen i Oskarshamn var super.  Vi hade verkligen fint väder och det var härligt att se hur barnen växer och utvecklas, jag har inte träffat dem sen i vintras. Man kan inte låta bli att tänka på hur man själv var i den åldern men det är märkligt hur lite man kommer ihåg, hur tänkte man som en 10 åring? Jag tror att jag faktiskt mest tänkte på godis då.

Jag hann nätt och jämt parkera bilen utanför porten när vi kom hem, förrän vi skulle iväg och se Klungan på Södra Teatern. Den föreställningen var helt vansinnigt galen, det var vrickade monologer som levererades av fyra skäggiga karlar i jeans och kavaj och nu är jag förevigt fast i Mammas nya Kille på P3 och som tur så går det att ladda alla avsnitten som podcasts i iPhonen bra att ha under promenaden.

 

DSC_0034 Underbart att ha hela havet runt hörnet, och det var mycket uppfriskande med en kvällspromenad efter en supergod middag.

 

DSC_0052 Solnedgång i öst

 

DSC_0065Världens bästa grabbar, söta, roliga och grymt snälla.

 

DSC_0081 Hela skogen var fylld av björnbär.

 

klungan-web Och numera är jag beroende av humor som levereras av fyra skäggiga karlar