Vardagsbetraktelser

Träning, Middag, Bio

Igår blev det en favorit i repris. Träning, Middag, Bio!

Den kombinationen är helt oslagbar och snacka om kvalitetstid, nytta och nöje och känslan av att man gör något riktigt bra.

Som vanligt körde jag och Sofia först skiten ur oss på ett spinningpass, jag är lika förvånad varje gång att det kan komma så mycket svett på en timma.

Sen provade vi en ny indisk restaurang och testade deras HoneyBony Sizlar, som var supergod. Med magen full och endorfin i kroppen var det helt perfekt att smita in på Filmstaden Söder och se fröken Salander banka skiten ur fula gubbar i den stora salongen.  Jag behöver nog inte säga att den andra filmen inte var lika bra som den första, men eftersom jag är ett Salander fan så tycket jag den var grym ändå.

 

STFL  Jag blir nästan lite sugen på hennes frisyr, cool!