Vardagsbetraktelser

Stegtävligen är helt galet jobbig.

Det är strålande väder där ute och jag sitter inne på vårt torra kontor och försöker skriva avtal. Det är ett långt avtal och tar väldigt mycket tid. Just nu verkar allt roligare än att sitta och jobba med avtal.

Jag har varit usel med att uppdatera Bloggen, ärligt talat så fattar jag inte hur folk hinner med det. De har intressanta och meningsfulla liv och de hinner att få till 3-4 uppdateringar Eftersom vi ligger i slutet på Q2 är det mycket som måste göras på jobbet och dessutom fick jag det här avtalet i knät. Förutom att jobba och Gå och registrera steg i stegtävlingen hinner jag inte med så mycket mer.

Tempot har uppgraderats något i vår lilla tävling, för att ligga i närheten av HK som är den som leder tävlingen måste jag pressa mig själv till ca 23000 steg, och då leder hon ändå med ca 20 000 steg. Känns lagom hopplöst. För att komma upp i 20 000 steg måste man gå i 3 timmar, så jag lägger ca 3 timmar om dagen på att gå, inte klokt vad man kan tänka sig att göra för en lyxig picknick. Det här var den dummaste tävlingen jag har varit med om, jag menar vem har tid att gå 3 timmar om dagen. Men även om jag inte vinner så vet jag att detta gör mig gott i längden, men det hade kanske varit mer meningsfullt att lägga en timme av de där tre till att st yrketräna.

Nää nu måste jag jobba på här så att jag kan komma härifrån snart så jag kan gå ut och GÅ…..