Vänner,  Vardagsbetraktelser

Smultron det gör jag till barnen.

Då var sommaren här. Jag måste nästan stanna upp och nypa mig själv i armen för att förstå att det är nu det händer. Ljusa varma dagar, mycket jordgubbar och kylda svalkande drycker. Det bästa med sommaren är det fina ljuset, alla blommor, färger och att man kan ha så enkla kläder på sig och allt är fint. Åhhh jag tror att jag i år ska bli en riktig sommarnjutare och givetvis ska det dokumenteras på bästa sätt. Jupp kameran ska nog följa med på varenda lilla promenad. Förra veckan fick jag besök på landet av den här lilla tjejen. Vi hade inte planerat att någon speciell fotografering utan jag tog bara med kameran när vi skulle gå ut och  bada. På hemvägen hittade vi massa smultron och fina blommor och gissa om jag är glad att jag hade kameran med mig. Hela vägen hem nynnade jag på Idas sommarvis.. för viss är barn mest förtjusta i smultron. 

Smultron