Vardagsbetraktelser

Project Life Vecka 17

Jag har äntligen börjat komma ingång med mitt digital Project life projekt igen. Det går lite i perioder för mig. Ibland är jag supermotiverad som nu, har massa kreativitet som måste komma ut och andra veckor är jag helt ointresserad och riktar fokus på annat. Men nu är det är PL är period och jag är duktig och fyller i mitt album. Så här kommer en liten uppdatering.

Vecka 17 var en mycket trevlig vecka, det var slutet på påsken och vi var ute på landet i början på vecka och fortsatte att frossa i det fina vädret. Men det var också dags att ta tag i lite trädgårdsprojekt.

Vecka-17-sid1Vecka-17-sid2

Det var så många bilder den här vecka så det fick bli två uppslag. Jag börjar också lägga ner lite mer tid på att pilla med uppslagen. Lägger på lite fler etiketter och små bilder, samtidigt som jag vill hålla det ganska rent. Fokus ligger fortfarande mest på mina bilder vilket inte är så konstigt, men jag skulle verkligen vilja bli lite bättre på texterna också. Nå väl man kan inte få allt här i livet.

Vecka-17-sid3Vecka-17-sid4