Min vardag

Nya tider

Den här veckan har min vardag tagit en lite ny inriktning. Peter är hemma med Olivia och jag har blivit en jobbsökande student på heltid.

Jag går upp tidigt på morgonen gör mig i ordning och beger mig iväg på stan för att hitta en lämplig studieplats. När jag väl har hittat ett litet hak som inte har något emot att jag snyltar på deras WiFi och sippar på en kaffe under ett par timmar, då slår jag mig ner och tillbringar dagen men min lapptopp, ett par böcker, artiklar och en mindre anteckningsbok.

Jag trivs rätt bra med studentlivet, även om det bara är tillfälligt så ger det mig ändå en tillfredsställande känsla av att jag är på väg någonstans, till något bättre, till något spännande och utmanande. Visst blir det en och en annan dagdröm men det har jag tid till. Jag har hittat 3 favoriter hittills. Storeies i Kulturhuset, Espresso House på Drottninggatan, och Coffice på Söder.

Idag tillbringar jag dagen på Coffice och måste säga att det är ett riktigt bra ställe om man behöver lite lugn och ro för att jobba eller plugga.