Olivia 0 år

Maskrosor i det gröna

Åhh vi har äntligen varit ute på landet. Det är så oerhört befriande att komma ut dit. Vi hade underbart väder hela helgen till dess att vi skulle börja packa och åka hem då slog det om och började regna. Men gjorde det lite enklare för oss att åka hem bara.

Jag hann klippa gräset städa bort lite damm som hade samlats över vintern och Peter hann installera den nya spisen. Jupp vi har fått en ny spis på landet, en induktionsspis det är helt fantastiskt eftersom den förra hade gått sönder i handtagen och var rent av farlig att använda.

Olivia verkade trivas bra på landet. Hon låg på en filt och var helt förbryllad över gräset och maskrosorna. Jag tror att hon verkligen älskar blommar, det märkte vi redan på Grand Canaria då hon ofta drogs till blommorna. Men det kanske alla barn gör, vad vet jag. Hursomhelst så ser jag verkligen fram emot att tillbringa så många dagar som möjligt med henne där ute i sommar, det ska bli riktigt härligt. Men nu ska jag hoppa bums i sängen för nattpasset har börjat.

20130525 maskrosor 0041