Vardagsbetraktelser

Jag finns kvar här

Känner mig som den sämsta bloggaren som inte uppdaterar regelbundet, men jag har ju försökt att hålla den här bloggen som en fotoblogg och inte som en dagbok. Jag skulle kunna fylla massa inlägg här om allt jag gör på jobbet för det händer så oerhört mycket roliga saker när jag håller i 5 stora projekt. Vi får väl se vad som kommer att dyka upp här för fler inlägg måste det ju bli.

Hursomhelst, vid sidan av mitt vanliga jobb har jag börjat bildbehandlingskursen som är grymt roligt, jag kanske kommer att lägga upp lite uppgifter här så ni ser var jag lär mig och kanske lär er själv lite, och jag börjar bli klar med bilderna från det senaste bröllopet. Det blev 450 bra bilder av 1100 vilket är bättre än vanligt. Ur de  450 blev det 137 som blev riktigt bra och som har redigerats. Det är ett riktigt mastodont jobb, men det är så roligt och jag blir så himla stolt över att det blir så fint. Nu vill jag bara utvecklas ännu mer och testa ytterligare nya vinklar och poser på fina brudpar.

Här kommer ett smakprov på det vackra paret.

Untitled-1