Vardagsbetraktelser

Iphone for WordPress funkar inte…

Nu ger jag upp. Har försökt att få WP Appen på min iPpone att fungera med bloggen med det vill sig inte. Har sökt igenom alla forum på nätet med det finns inget svar på mitt problem. Det som händer är att det går att skicka text men inga bilder. Så nu kommer det inte att blir några inlägg med bilder från mobilen. Kul………………

När kommer alla dessa prylar att börja fungera ihop utan att man behöver en hel tekniker kår som stöd? I vanliga fall burkar det vara roligt att sitta och lösa små problem, man får kämpa lite och fokusera på att hela tiden  fortsätta att  testa nya lösningar. När det plötsligt funkar känner man sig bäst i hela världen.  Men nu går det verkligen inte. Jag försökt att få detta att funka i två veckor och vet jag inte vad mer jag skulle behöva göra. Jag hatar när det bli så här, ni vet man känner sig så jäkla hopplös och önskar att man kunde varit lite smartare eller haft mer kunskap så att man åtminstone kunde förstå vart problemet låg. Vi få hoppas på att de kan fixa den där Appen snart så att den funkar lite bättre.

Det som är positivt är att jag har träningsvärk i hela överkroppen, så
gårdagens usla träningspass gav lite nytta ändå! 🙂 Idag ska det bli konditionsträning med intervaller.