Vardagsbetraktelser

Hur mycket styr datorerna ens liv??

ego1 Hur kan det vara så att man den ena dagen har en riktig pissdag medan man den andra dagen har en helt fantastisk dag med grym flyt då alla bitar bara faller på plats. Här om dagen hade jag alvarliga problem med min dator på jobbet och det gjorde att allt jag stötte på var emot mig. Jag missade bussen på vägen hem, jag hade några riktig dåliga möten och hittade inte viktiga dokument och hade ont i huvudet i stort hela dagen. Nu har jag ominstallerat min dator och allt är återställt. Det känns helt plötslig som att jag har grym flyt igen. Kan det vara så att datorerna styr våra liv till mycket högre grad än vad vi tror? Kan det kanske vara så att dessa små apparater till och med har ett finger med och styr våra öden. Om det är så då måste den dator som man jobbar mest med vara det som är det absolut viktigaste i ens omgivning, för om den kraschar då kraschar hela livet. Buha läskig tanke.