Vardagsbetraktelser

Dags för operation

Hela den här sjukhusgrejer går inte så bra för mig. Igår fick jag åka hem för dagen och eftersom jag bor så nära kändes det ganska skönt att ligga hemma och vila istället för att ligga på sjukhuset. När jag kom in på sjukhuset i tisdags var jag barfota, jag mådde så dåligt att jag inte klarade av gå i mina klackar så jag lämnade dem på jobbet. När jag skulle åka hem igår gick jag gå barfota genom hela sjukhuset, jag gick bort till en taxi som skulle köra mig 200m han måste tyckt väldigt synd om mig för han bjussade på resan. Sen kom söta Alexandra och hälsade på mig med lite blåbärsoppa, glass och drickyoghurt det var väldigt gulligt av henne. Resen av kvällen hade jag väldigt ont och mådde riktigt illa.

Men idag är jag tillbaka på sjukhuset igen, har fått nya sprutor och dropp. Jag har inte ätit på 3 dagar så jag är väldigt svag höll nästan på att svimma när jag skulle duscha imorse. Till min stora förtvivlan har jag fått reda på att jag förmodligen kommer att opereras idag vilket känns skitläskigt. Den här gången har jag min lilla dator med mig så det kanske blir lite fler inlägg i bloggen. Hoppas att det här eländet är över snart.

 

IMG_0018