Vardagsbetraktelser

Dags att ägna sig åt ytligheter

Idag är det fredag så det innebär att jag kan åka till landet och hämta mitt smink imorgon, men också att det är planeringsdag på jobbet. Det har varit grymt jobbigt att vistas på kontoret utan smink hela veckan och det har inte gått att jobba hemifrån heller, men nästa vecka kommer jag att bli skinnade igen.

Jag har insett att smink, det är verkligen grymma grejer det och jag vill därför tacka hela sminkindustrin för att den finns. Att det är jobbigt att vara utan smink på jobbet har inget att göra med dålig självkänsla eller självförtroende utantvärt om. Jag vet ju hur fin jag är men med lite smink blir jag lite mer skimrande, vilket jag tycker om. Det är ungefär som en vigselring, den är fantastiskt fin men den blir ännu mer skinande och vacker om man putsar lite på den.

Den senaste tiden har jag varit så fokusrad på allt det där med att byta jobb och fotokursen så jag har helt och hållet misskött mitt utseende och garderob. Innan jag hann blinka har det blivit blött och kalt och jag är i akut behov av nya skor och strumpbyxor. Dessutom behöver jag verkligen tvätta hemma för det känns som att alla mina snygga kläder ligger i botten på tvättkorgen.

Det är dags att fokusera på utseendet ett tag framöver och lägga det här med kompetens och utveckling på hyllan tag. 

 

 

Självporträtt 1Utan smink men med fina örhängen och skimrande naglar.