Vardagsbetraktelser

Vart tog lördagen vägen

Jag har ingen aning och ändå så gick jag upp ganska tidigt i morse, men det känns nästan som att jag har missat den här dagen på något sätt.

Kl 11:30 träffade jag Katja, Magnus, lilla Alba, och Sofia vid Långbro värdshus för en brunch. Tyvärr fick jag inte med mig kameran så jag har inga bilder men jag vill verkligen säga att den brunchen var väldigt trevlig där kan varmt rekommendera till alla som har barn och inte barn, det var god mat, super trevlig personal och mysig miljö. Sen är det alltid grymt mysigt att träffa Katjas lilla familj och Sofia.

Efter brunchen åkte Peter och jag och spanade in bilar. Jag kommer att bli av med min tjänstebild i och med att jag byter jobb så vi behöver skaffa en ny bil. Oj shit vad det är tråkigt att välja bilar. Hursomhälst så testkörde vi en Subaru Outback tycker den var okej men ingen wow upplevelse, dock är det grymt mycket bil för pengarna, vi får se om det blir en sådan. Känns kanske lite stor för att ha i stan men samtidigt väldigt bra för att ha på landet. När vi kom hem var jag super trött så jag tog en liten nap och helt plötsligt så är kl 20:30 och då har vi inte ens ätit middag.

 

163_0904_05z 2010_subaru_outback rear_three_quarter Hade inte med mig kameran så jag har lånat en bild från siten truck trend där kan ni även se andra bilder som visa hur bilen ser ut.