Vardagsbetraktelser

Vart är sommaren

Det känns lite som om sommaren börjar dra ihop sig, här i Stockholm. Imorse när jag
var ute och sprang kändes det riktigt höstligt. Måste också tillägga att jag har fått någon inflammation i mitt knä det gör så sjukt ont när jag går. Hursomhelst, Stockholm idag var riktigt mulet, regnigt till och med så blommorna och växterna vid kolonilotterna börja se lite vissna ut och höstfrukten börjar ta över, visst den kan vara vacker den med men jag vill ha lite mer sommarblommor. Det är så typiskt att man redan nu ska behöva börja oroa sig för att sommaren är över, finns nog inget land i hela världen där man i slutet på Juli börjar oroa sig för att man inte har hunnit ta vara på sommaren medan den varade.
Men den kanske slår tillbaka med full kraft, det vore härligt! Jag kommer nog behöva ta det lite lugnt med löpningen framöver, typiskt precis när man börjar komma igång.