Friluftsliv

Mellandagarna På Landet

Efter allt julfirande åkte vi iväg till landet för att vila upp oss lite. Vet inte om vi verkligen vilade upp oss så mycket för det tar på krafterna att hålla båda kidsen sysselsatta. Men en av dagarna hade vi väldigt mysigt väder så vi passade på att ta en lång promenad runt sjön. Så här i efterhand kan man verkligen undra om det var så klot eftersom Olivia hade lite feber och borde kanske ha stannat hemma, men det  var strålande sol och alla ville komma ut och röra på sig.

 

Äntligen börjar de här två kunna vara ute lite på egen hand och leka tillsammans. Här lär Olivia Jonathan att gå upp på berget och vilka stigar han ska använda för att inte ramla ner. 

 

Båda har blivit väldigt bra på att gå och ingen protesterar att vi ska ut på promenad!

 

Självklart måste Jonathan stanna och titta genom vår brevlåda ifall det av någon anledning skulle dyka upp ett brev där. Någon gång måste jag skicka ett kort till honom för att han ska kunna ta upp det. Vilken glädje det skulle vara!

 

Runt hela sjön har man lagt ut spont som man kan gå på. Väldigt spännande och roligt med lite variation.

Det  låg is på hela sjön torts att det har varit lite si så där med minusgraderna här ute.

 

Bara badtermometern skvallrar om att det har funnits varmare baddagar vid den frusna bryggan.

 

Till slut kom vi fram till den lilla rastplatsen. Väl där satte vi oss och fikade lite med varm chocklad och äpplen. Mycket trevlig att få lite sol även om barnen var väldig