Vardagsbetraktelser

Varför gick jag med på det här?

Ja…. vad ska man säga, jag är typ sämst i vår stegtävling. Jag får kämpa så hårt bara för att komma upp 6 000steg.
Jag har hört att man ska ligga på minimum 7000 steg om dagen och där utöver träna 3 gr i veckan. Men hur ska man kunna komma upp i 7000 steg om dagen?
Jag hade på mig stegräknaren på jobbet och gjorde precis allt det jag brukar göra, när jag kom hem hade jag lyckats få ihop till 1 400 steg. Ghaaa och då har jag mina vänner som enkelt verkar göra ca 10000 steg om dagen.
I söndags när vi ute på landet och fixade med tomaterna käkade scones och låg mest i soffan och läste bok och fixade med bloggen då lyckades jag komma upp i 350 steg. Det är inte klokt vad lite jag rör på mig. Jag har gjort en lite sammanställning på vår tävling.

Så här grymma är tjejerna och jag ligger längs ner i ligan.

Så här ser min statistik ut, jag är inte speciellt nöjd med söndagen