Vardagsbetraktelser

PUB, Foto och Landet!

Saker och ting börjar ta fart här på alvar. Både förra veckan och i dag har jag riktigt trevliga fotouppdrag.

Förra veckan fotograferade vi för Headagent, tog porträttbilder på deras medarbetare och idag ska jag till PUB och fota för ScrachNails. Det är så himla roligt, förstår inte varför jag inte alltid har gjort det här. Det är lite av en befrielse att bara kunna få välja de fotouppdrag man vill och verkligen göra dem med glädje utan att behöva känna någon press. Efter att jag har fotat i PUB ska vi åka ut till landet och tillbringa helgen i lugn och ro. Förvisso har jag en hel del redigeringsjobb men det ganska skönt att göra det där ute.  Men nu ska jag fokusera lite här på kontoret!

Untitled-1

Så här såg det ut när vi fotograferade för Headagent. Väldigt enkelt uppställning men bilderna blev bra, ska se om ni kan få ett litet smakprov på dem senare här i bloggen.