Vardagsbetraktelser

På väg till Vapiano

Yes, nu anser jag att min arbetsdag är slut. Det har varit körig hela dagen så nu ska jag stänga igen butiken. Jag är ingen fan av att jobba över för det har jag varken lust eller tid med. Okej, ibland måste man bita ihop och göra det men för det mesta försöker jag vara noga med att lägga av att jobba i god tid, för färdig det blir man aldrig och det finns alltid mer saker man skulle vilja ha gjort. Men det är en ny dag på jobbet imorgon.

Ikväll ska jag träffa mina gamla gymnasiekompisar, vi ska ses på Vapiano i Gamlastan och käka en bit mat och snacka lite skit ska bli riktigt mysigt. Mitt största problem just nu är att jag har glömt min smiknecessär  på landet. Väldigt irriterande för jag har fula utslag på hakan, ska man verkligen ha finnar vid 30 ?

See you DonwTown!!

IMG_0129