Olivia 0 år

Övning ger färdighet

Sommar är helt underbar i år. Varma lata dagar avlöser varandra medan vi är ute på landet och bara njuter av att vara lediga. Vi sitter en del vid vattnet men det blir också mycket häng i trädgården i den svala skuggan. Det var faktiskt längesen jag njöt av att vara i skuggan en sommardag. Men värmen har verkligen slagit till och med Olivia kan det bli lite tufft att bara vara i solen en hel dag. Hon är så himla aktiv just nu, vill stå och övar hela tiden på att krypa. Ännu inga tänder men det borde inte dröja länge till. Det är väldigt roligt att se hur hennes personlighet utvecklas mer och mer för varje det, det blir nog en glad och busig tjej det här.

Peter gör ett riktigt bra jobb med att ta hand om henne, trots att tröttheten ibland smyger sig på. Men det märks att de tillbringar mycket tid tillsammans nu. Peter har börjat lära sig Olivias rutiner och de börjat få en fin kommunikation, hur nu man kommunicera med en 8 mån baby.  

Vi trivs underbart på landet alla tre och jag är så himla tacksam över att vi har vårt lilla smultronställe och vår fina tjej.

Oliva med pappa