Vardagsbetraktelser

Nytt fokus på bloggen

 

De senaste dagarna, när vinterkylan spridit sig i vårt långa land, har jag ägnat mycket tid till att tänka och fundera. Den 4:e januari lämnade jag storstaden för att tillbringa en hel vecka i vår lilla sommarstuga, fast nu var det snarare en vinterstuga. När jag åkte iväg så trodde jag faktiskt att jag aldrig skulle klara mig ensam i en vecka bortom civilisationens sprakande ljus, men tiden bara gick och jag funderade inte så mycket på det. Jag eldade i brasan, läste böcker, tränade yoga och funderade en hel del på vad det ska bli av bloggen. Jag lämnade internet i storstaden och har därför inte uppdatera bloggen på hela veckan. Känns ganska skönt att bara ta time-out så här.

Men nu är jag tillbaka och bloggen lika så. Under tiden jag var i vår söta vinterstuga satt jag och planerade lite för vad som skall hända 2010. För ni vet väl om ingenting bara händer av sig själv, oavsett vad man tror på så ligger faktiskt vi själva bakom det mesta här i livet.

Under 2010 kommer jag att:

 

  1. Besöka New York
  2. Renovera stugan och fixa toan
  3. Fixa min drömträdgård (full av pioner och lavendel)
  4. Bli yogafanatiker
  5. Bli effektvare på jobbet och hemma
  6. Jag ska fortsätta att genföra roliga fotouppdrag
  7. Börja laga god mat
  8. Utvecklas mer inom Photoshop
  9. Utvecklas inom webbdesign

 

Tycker ni det här låter lagom mycket, jag ser iallafall fram emot att fylla bloggen med en massa spännande inlägg.

Vintercollagestort  Det är så vackert ute i skärgården och jag är så glad att jag har fått tillbringa en hel vecka här!