Vardagsbetraktelser

Motivationen börjar avta….

Idag har Peter och jag bokat en liten romantisk weekend för att fira vår bröllopsdag. Jag kommer skriva mer om den när vi ska åka men det kommer att vara den sista helgen i Augusti. Ska bli så mysigt, härligt att ha något att se fram emot!!

Annars har jag en lagom träningsverk i överkroppen från gårdagens styrkepass. När kommer man in i stadiet då träningen inte ger någon mer träningsverk. Ni vet så där att man kan träna ganska hårt utan att behöva lida i efterhand. Jag hoppas att det är snart.  Ikväll blir det intervall träning iallafall, jag börjar känna att träningsmotivationen börjar avta nu. Jag vill vara så där taggad som jag var tidigare, varifrån fick man motivationen då? Jag får helt enkelt påminna mig själv i vilken usel form jag egentligen är. Det kanske är dags för ett nytt konditionstest för att se om det har hänt något.