Vardagsbetraktelser

Man ska trösta med glass och fira med champange

Det är nog få där ut som håller med om att det är en mörk dag idag. Solen skiner sommaren har invaderat Stockholm och alla är ute och badar och njuter av värmen. Jag däremot, har tillbringat kvällen hemma på soffan under en filt och halvslumrat framför TV. Tycker ni det låter deppigt, det är det också, jag har sörjt och deppat.

Idag fick jag beskedet att jag förlorade den stora affären jag jobbade med. Jag har ju lovat mig själv att detta skall vara en positiv blog, mest för att hålla mig själva positiv, men vissa nederlag måste dokumenteras så att de inte upprepas.

Jag fick beskedet il 17:00 precis efter en helt dag med produktutbildning. Det kom lite som en chock för jag trodde att jag skulle ta affären. Men så blev det inte. Hur kunde det bli så här, varför sa de ingen innan, varför missade jag hela grejen. Ohhhh detta är så jobbigt, jag kommer behöva göra en ordentlig utvärdering av det här för och försöka dra några erfarenheter från det här. Just idag har det varit svårt att se positivt på det här och dra några lärdomar, utan jag har mest känt mig totalt slut och utmattad efter allt jobb jag har lagt ner. Har absolut inte haft någon matlust men tröstade mig med ett paket kola och pecan glass.

Man ska trösta med glass och fira med champagne