Vardagsbetraktelser

Längtar efter ordentlig träning

Det här med att komma i form verkar vara ett evighetsprojekt. Så fort man bestämmer sig för att göra något åt sin dåliga kondition så blir man sjuk eller så man måste åka iväg någonstans. På grund av min lilla sjukhusvistelse har jag nu haft ett avbrott på ca två veckor från träningen så allt jobb jag gjorde med intervallträningen är förgäves. Jag är fortfarande lite öm i magen och tror inte  jag ska ge mig ut i spåret och köra intervaller. Däremot tog jag en lång promenad idag, kan inte kalla den för power-walk för jag gick ganska långsamt, men verken släppte lite efteråt så nog var det nyttigt med en promenad. Jag längtar efter att bli riktigt bra i kroppen igen så att man kan träna ordentligt. Mins ni den här tjejen.

DSC_0139 DSC_0003 DSC_0135 

 

På torsdag har jag bokat in ett Spinningpass så vi får se om det kanske kan vara en skonsammare början. Men min utmaning ligger kvar, jag har fortfarande två månader på mig att bli starkare och snabbare. Tror att jag verkligen måste bli mer konsekvent med träningen så att den blir av.