Vardagsbetraktelser

Kärleksvår

Tiden går så himla fort just nu och det är massor med roliga saker som händer hela tiden. Jag får väldigt mycket beröm på jobbet vilket är oerhört kul men sånt gör ju också att jag driver mig själv lite hårdare än jag borde. Jag börjar inse att jag är en riktig bekräftelse junkie, ju mer beröm jag får desto bättre vill jag visa att jag är. Det är exakt ett sådan beteende som kan driva prestations människor till döden. Men jag har ju lovat er att jag inte ska skriva mer om jobbet här. Utan fokus ska ligga på foto för det är min motpol till jobbet.

Förra helgen var jag och fotade en god vän till mig. Vi fotade lite provbilder på dem eftersom vi ska fota deras bröllop i sommar. Sanna och Billy var fantastiskt roliga att fota och deras lilla tjej trivdes som fisken i vattnet framför kameran.

Jag har också börjat lära mig vad porträtt handlar om och allt handlar om hur motiven förhåller sig till varandra hur de tittar på varandra, sen är det mitt jobb att fåna det bästa på bild. Det kommer att ta mig ett livstid att bli bra på det här men ju mer man får jobba med det här desto bättre blir man.

Imorgon ska vi fota ett par vid Ulriksdals slott och finare miljö kan man inte få.Webbalbum