Vardagsbetraktelser

Jag är fortfarande sjuk

Vet inte när jag var hemma från jobbet sist på grund av förkylning men idag är jag det. Jag klarar inte av att ligga i sängen och glo på film längre så jag tänkte att jag kunde logga på jobbdatorn och jobba med månadsrapporten för det orkar jag nog. Dock visade det sig att min dator helt enkelt vägrar ladda upp månadsrapporten, den släpper inte ens in mig i mappen. Eftersom jag har gott om tid ringde jag vår helpdesk (datorsupport) och förklarade mitt lilla problem. Efter att ha tillbringat 45 min med helpdesken i örat  logga jag in på min privata dator för att få lite kontakt med omvärlden. Så här sitter jag och multitaskar med 2 datorer en Iphone och massor med te.

Det som händer nu är att helpdesken håller på och undersöka min jobbdator, undertiden ska jag ska försöka skaffa mig ett e-legg på min privata dator och så läser jag mina jobbmail på telefonen.

 

IMG_0147