Olivia 0 år

Inget avancerat för omvärlden men härligt utveckling för mig

Jösses Amalia, när ska denna kyla släppa taget om oss? -12 på termometern och så säger de på  nyheterna att den upplevda kyla är ännu värre typ -17. Vet inte om jag reagerar extra mycket på kylan då jag numera inte sitter inne på ett kontor hela dagarna utan måste tillgodose att min lilla bebis är varm och får i sig frisk luft. 

Idag hade vi faktiskt inte planerat någon längre promenad. Vi skulle bara ta oss till BVC för en träff med mammagruppen. Det var vår första träff och det var riktigt roligt att träffa alla mammor och bebisar som alla var i samma ålder. Det är lätt att man träffar andra barn, men inte alltid så att de är i samma ålder som Olivia. 

Det var inte bara premiär för mammagruppen idag det var även premiär för mig med barnvagn på bussen. Jag var lite sen i morse och när vi gick förbi busshållplatsen så kom bussen. Jag har varit lite rädd att kliva på bussen med barnvagn tidigare. Tycker alltid att de stackars mammorna och papporna får kämpa så mycket med vagnar och skrikande bebisar när de väl klivit på bussen. Men när bussen väl kom idag insåg jag att det här var min chans att komma i tid till mammagruppen. Så utan någon djupare analys om hur detta skulle gå till  klev jag på, och försökte se väldigt rutinerad ut. Som tur fanns det inga andra barnvagnar så jag hade gått om utrymme och kunde faktiskt sätta mig bredvid vagnen och sakta andas ut och inse att jag har koll på läget. Så nu är jag ännu mer rörligt och kan ta mig till Stureplan, Vasastan ja nästan över hela stan. Känner mig väldigt stolt.

Väl framme på BVC var det 7 bebisar som var i samma ålder och det var väldigt roligt att se att de har ungefär samma beteendemönster. Jag vågade inte riktigt ta fram kameran och börja fota alla bebisarna och skrämma de andra mammorna med mitt dokumentationsbehov. Men jag tror nog att jag ska göra det nästa gång. Det är sjukt roligt att se så många småttingar på ett och samma ställe. 

Däremot lyckades jag knäppa en fin bild på en glad Olivia med mobilen. 

IMG 0285

I morgon ska jag försöka ge er lite tips på vad man ska tänka på när man fotar med mobilen för det går faktiskt att fota riktigt bra bilder med mobilen och med de redigeringsappar som finns där ute idag kan man faktiskt göra ganska mycket med bilderna efteråt.