Vardagsbetraktelser

Himmelskt med lite sushi

Träningen gick så där… Jag är ju så otränad att varenda litet lyft gör ont i hela kroppen,  dessutom går det så segt och långsamt. Jag måste verkligen fortsätta med det där och inte ge upp som vanligt för att det är tråkigt. Efter 3 månader, då brukar man kunna se resultat av bra träning och bra kost. Jo sen har vi det där med maten.

Det blev en sushi till lunch. När jag cyklade hem upptäckte jag en ny sushirestaurang i närheten av där vi bor, jag var ju tvungen att testa. Efter att ha ätit grillad kycklingfilé i fyra veckor var det himmelskt med lite sushi. Det kanske inte är den bästa maten med efter ett träningspass kan man i storsätt äta vad som helst och dessutom är det riktigt bra med kolhydrater.

När jag ändå var ute och cyklade passade jag på att svänga in på Barriso för att köpa lite schampo. Eftersom jag har väldigt känslig hårbotten har jag svårt för att tvätta håret med vanlig schampo, det spelar ingen roll vad det kostar eller vilket märke det är. Det kliar något ofattbart i hårbotten. Så det enda schampot som jag faktiskt kan använda är Redked Scalp Relif. Det är helt underbort med pepparmynta i som svalkar och lugnar hårbotten. Kan varmt rekommendera för alla som har känslig hårbotten, dessutom blir håret väldigt fint av det.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det dags för en runda på stan sen. Det är så underbart att vara ledig!

DSC_0011