Vardagsbetraktelser

Glad, stolt och väldigt trött

Jag har precis kommit hem från bröllopet i helgen. Det var ett fantastiskt vackert bröllop på alla sätt. Brudparet var vackra, gästerna var vackra, maten var god och talen var roliga för att inte tal om miljön där självaste festen var. Under det här bröllopet deltog jag i egenskap av en fotograf och en godvän till bruden, det första var riktigt svårt. Jag hade aldrig trott att det skulle vara så svårt att vara bröllopsfotograf men jag hade aldrig trott att det skulle vara så roligt att arbeta som fotograf. Det här är något som jag vill göra mycket, mycket mer utav. När jag gick och la mig igår var jag så trött att det sved i ögonen men när jag vaknade idag var jag full och glädje och stolthet och lust. Jag bara låg i sängen och log för mig själv, det kändes så rätt att jobba som fotograf. Att ta fina bilder att integrera med människor att få ta för sig i situationer där andra inte vågar och bara känna ett stort privilegium inför det att jag får vara fotograf. Imorgon lovar jag att det kommer ett smakprov på lite bilder, men nu ska jag hoppa i säng.