Vardagsbetraktelser

Fuskar och är förkyld men njuter av värmande bilder

Förra torsdagen när jag var på min fotokurs fick vi en uppgift till den här torsdagen, vi skulle fota 3 porträtt. Jag gjorde verkligen en gedigen ansträngning att fota en kompis men allt sket sig igår när mitt flyg var för senat och jag fastnade i trafiken. Så nu måste jag in i mitt foto-arkiv och hitta 3 porträtt som jag kan visa upp imorgon. Hade verkligen varit roligare att fota  tre nya porträtt och prova lite nya grejer med blixt och reflexskärm men det är inte alltid som det går att få till det som man vill här i livet. En annan sak som är lite tråkigt är att jag känner mig förkyld. Vaknade med en snorig näsa och uppsvullen hals. Känns inte som någon influens utan bara en liten förkylning men det är fortfarande väldigt tråkigt att vara hängig och ha ont i huvudet. 

Som tur kan jag värma mig med de här bilderna. Jag lovade att jag skulle lägga upp lite bilder från fredagens foto-gig. Dessa är dock inte redigerade ännu, ska sitta och pyssla med det ikväll. Men visst är det grymt fina. Känner mig så stolt.

Draken 2009-09