Random

En dag i hängmattan

Igår var jag väldigt seg efter festligheterna i fredags. Då är det väldigt skönt att bara ligga i hängmattan och ta igen sig lite, men eftersom vi har gäster blev det inte så mycket av att ligga i hängmattan, men någon timme fick jag.

När man ligger där under tärdkronorna och ser hur vinden susar är det många tankar som hinner tänkas. Lite reflektion av hela semester, projekt som hanns med och projekt som inte hanns med. Men även lite planering framåt, vad som skall hända på jobbet när man kommer tillbaka, vad vi skall göra på vår bröllopsdag och om det finns någon möjlighet att göra någon spännande resa i höst. Det är egentligen perfekt plats för att visualisera sig sitt liv och man vill ha det om jag skall återkoppla till 7 goda vanor. Samtidigt är det väldigt skönt att bara låta tankarna flöda och funder på stort och smått, inte läsa någon bok eller tidning och kanske är detta ett tecken på att semestern har gjort sitt underverk, för att bara ligga och tänka är något som överhuvudettaget inte är möjligt när man kör på högvarv i den vanliga vardagen.

 

anna hangmattanJag i en 4 kvm leopard filt

2 Comments

  • Cameia

    Hej Emma
    Filten fick jag i present från min mamma, tror hon köpte den på en resa i Polen. De är tydligen helt grymma på filtar där och det är inte specielt svårt att få tag i dem där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *