Dop

I helgen var var vi en sväng på landet och sen var vi på dop hos våra goda vänner. Det var en underbar dag och som det brukar vara vid dop var det många barn och vuxna som hade samlats för att fira att lilla Fredrik skulle döpas. Olivia hade på sig sina nya skor och var väldigt glad och mysig hela dagen. Kanske blev lite trött mot slutet för det var så många intryck men på det hela skötte hon sig exemplariskt. Vi fick också träffa Hanna som är född på samma dag som Olivia nästan på klockslaget, och de båda verkade fatta tycke för varandra på en gång. Nu är båda Peter och jag lite inspirerade att fixa Olivias dop, som förhoppningsvis blir av i Augusti.

        Dop 1 Dop 3

        Dop 2

        Dop 4

          Dop 7 Dop 8

        Dop 5 Dop 6

        Dop 9

       Dop 10

 

 

 

 

Related Posts with Thumbnails
Inga kommentarer
Kommentera

Ditt mail är never publicerat eller delad delat. Markerade fält är obligatoriska *

Translate

Välkommen till min blogg!

Jag heter Anna och Cameia.se handlar om mitt liv- min vardag, min man Peter och våra barn Olivia och Jonathan, om hus & trädgård, om vårt landställe och lediga dagar skärgården.

Till vardags jobbar jag med marknadskommunikation på ett globalt företag i Stockholm. Tidigare bestod mitt liv även av resor och diverse fotouppdrag, men sen aug 2014 när unge nr två föddes så handlar livet mest och tvåbarnskaoset och vår vardag som nyblivna husägare i en förort i Stockholm.

Kategorier

Arkiv