Vardagsbetraktelser

Dags för en Cameia-dag

Jag lyckades få till ett perfekt ägg till frukost så det är ingen tvekan om att det kommer bli en grym dag idag. Efter allt tvättande och städande igår ska jag ha en riktig Cameia-dag idag.

En Cameia-dag innebär att man tar sig en dag eller en eftermiddag på stan för sig själv. Det kanske låter lite ensamt och trist men det är faktiskt väldigt trevligt. Det viktiga är att man inte stressar, det är okej att träffa en kompis för lite lunch eller fika men framförallt handlar det om att man ska låta sig inspireras av stan, för det är faktiskt så att stan är en grym inspirationskälla. När man känner sig lite tom och vill fylla på med nya idéer och bilder är det grymt att utnyttja stan som en inspirationskälla, komplettera med några magasin, lite blogging och vips är man full av nya idéer igen. Det fina är att om man är inställd på att finna inspiration så gör man det, annars far den förbi.  Dock är det viktigt att skriva ner sina tankar och idéer från en Cameia-dag så att man kan ta vara på dem.

Nu råder det en fantastik atmosfär i Stockholm, det är Pride-festival, folk är glada efter semestern, det är relativt lite trafik och det är varmt och behagligt. Detta skall jag ta vara på och inspireras av.

 

DSC_0052