Vardagsbetraktelser

Att bli så bra man kan bli!

Ni som följer bloggen kanske har lagt märke till att jag har gjort lite ändringar. Jag har tagit bort sidebaren och gjort mer utrymme för bilderna. Jag har haft bloggen i drygt ett år nu och jag har provat att blogga om allt möjligt utan att egentligen hitta en rödtråd. Jag gillar ideen att dokumentera min vardag men förutom jobb och träning och matlagning händer det inte så mycket i vardagen som är värt att berätta om. Jag vill heller inte skriva så mycket om jobbet eftersom det redan tar upp så mycket av min tid.

Det jag vill göra är att utvecklas mer som fotograf. Jag har läge kämpat för att utvecklas i jobbet och bli mer effektiv utan att det har gett mig någon glädje. Det som ger mig glädje är stunder med mina vänner, familj, min fantastiska resor, landet och fantastisk mat. I dessa stunder finns det 1000-tals vackra bilder och när jag lyckas fånga ögonblicken och skapa bilder med den rätta känslan blir jag väldigt glad. Det är det här jag vill bli bättre på och bloggen ska bli platsen där dessa bilder ska komma till sin rätt. Därför kommer bloggen från och med nu inte handla så mycket om vad jag gör utan om vilka bilder jag tar. Hur jag ser på bilderna och mina egna funderingar om foto. Jag lovar att det kommer att vara mycket bilder och lite tex här, om det är fina eller fula bilder det får ni avgöra men jag lovar att bloggen kommer att inspirera er till att fota mer i vardagen.

DSC_6064 Nu är sommaren slut och en ny fas börjar