Vardagsbetraktelser

Vykort från Reading

Nu är vi framme i Reading. Jag och Peter, Peters syster Frances och hennes kille Erik och deras pojkar Albin 3mån och Lukas 3år, samt Peters syster Madelaine och hennes kille Niclas samt deras son Isac 2år. På en av bilderna nedanför ser ni hela klanen förutom Madelaine och Peter som tar bilden. Madelaine hade glömt att plocka upp en väska på flygplatsen med alla deras kläder inför lördag så hon var tvungen att åka tillbaka till flygplatsen och hämta den så därför är hon inte med på bilden nedanför.

Förutom att jag blev riktigt åksjuk på flyget när vi skulle landa gick vår resa väldigt bra. Vi flög från Arlanda  till Heathrow och tog en buss till Reading därifrån, det tog 30 min och var supersmidigt. När vi hade checkat in på vårt lilla hotell bestämde vi alla att vi skulle ut och äta. Vi  fick ett jättebra tips på ett litet ställe alldels i närheten som var barnvänligt med barnstolar och spel och alla barnen var jättesnälla och gosiga under middagen. Tyvärr hade jag inte ätit något på hela dagen eftersom jag mådde så illa, och när jag väl fick mat fick jag sån där riktigt jobbig magkramp och efter middagen gick jag hem och vilade medan Peter tog en vända till puben för att lugna ner sin far som börjar bli riktig nervös inför lördag. Hihihi jag hoppas att han inte svimmar så som Peter nästan gjorde på vårt bröllop.

Imorgon ska vi ta en promenad i Reading, jag måste köpa strumpor och sen på kvällen ska vi ha middag med hela släkten vi är 18 pers. Får se om jag får en bild på alla.

Collage1