Vardagsbetraktelser

Vecka 1/2013

Jag har verkligen kommit in i ett sådant PL flow nu. Beror kanske på att jag inte har så mycket fotoinspiration. Det är mörkt och mulet och jag har ingen lust att fota inomhus. Så då lägger jag kreativiteten på min fotoböcker istället och hämtar inspiration från PL-community på nätet. Finns så otroligt många duktiga PL-kreatörer, jag kallar dem för det, för att det krävs en mängd kreativitet för att göra något fint med sina iPhone bilder. Jag hoppas att ni mina läsare får möjligheten att se alla min uppslag här i bloggen under kategorin “om mitt project life” och just nu jobbar jag lite parallellt och försöker jobba ikapp 2013 samtidigt som jag jobbar på med 2014.

Hursomhelst här kommer uppslaget för vecka 1 2014. Tjohooo första veckan på det nya året.

Vecka-1-sid1

Här har ni hela uppslaget. Eftersom jag kör digitalt har jag förmånen att jobba om layouten på uppslagen. Så som jag har gjort den veckan då jag förstorade de två bilderna. Tycker det blev helt okej med tanke på att jag bara hade 3 foton från den här veckan och samtliga är iPhone bilder.

Vecka1sid1

Vecka-1-sid2

Sammanfattningsvis kan jag väl konstatera den första veckan på det här året började inte så bra. Hela familjen var sjuka och vi var mest hemma och hade det tråkigt. Till den grad att Peter poägnterade en dag att vi har slutat att göra roliga saker. Men faktum är att vi bara har varit sjuka så länge att vi har tappat känslan av hur det är att göra annat än att sova och titta på TV.

Favoritbilden den här veckan är den med Olivia när hon bär ut sopporna. Hon är riktigt roligt nu och vill hjälpa till med allt från att plocka diskmaskinen, fylla tvättmaskinen och gå ut med sopporna.

Jag har enbart använt BH Rain core kit. Älskar att jobba med core kiten eftersom det följer med digital papper också vilket uppskatts väldigt mycket. Håller och på att utforskar lite mer hur man jobbar med penslar i PS och har börjat lite smått med Alis penslar, får se hur jag gör med det vidare. Jag är också väldigt sugen på att lägga till lite egna detaljer, men det kanske kommer lite mer sådant längre fram under året.

Veckans produkter