Uncategorized

Trött efter ett tufft lopp

Just nu sitter jag i lobbyn på Grand Hotel i Helsingborg och väntar på att Peter ska jobba färdigt. I går var det permiär på mitt STCC projekt, det blev fantastiskt bra, vi fick 4,5 på utvärderingen av våra kunder, jag hade ett mål på 4,2. För Janne gick det inte riktigt lika bra han kraschade i första heatet och körde med fel däck i andra. Vi jobbade i två dar på banan med butiken och hospitaletyn, vädret var inte det bästa, tror att det här var den kallaste helgen den här våren, det var kallt blåsigt, riktigt regnigt och ruggigt. Men allt gick superbra alla kunderna som var anmälda kom och de var jätte nöjda! Idag ska vi hänga lite i Helsingborg, sen ska vi bo över hos Madelaine och imorgon ska jag jobba i Malmö, sen kör vi hem på måndag. Det är väldigt skönt att Peter var och jobbade här nere för då har jag haft honom här vilket har varit bäldigt mysigt.