Vardagsbetraktelser

Sommarprojekt

Då var det dags för min riktiga semester! Visserligen har jag varit på landet ganska mycket i sommar men jag har jobbat hela sommaren. Det blir lätt så när man jobbar med sommarprojekt som måste förberedas under sommarperioden. Men det har gått bra och nu är mina projekt klara och genomförda och jag förtjänar att vara lite ledig. Här kommer en liten recap på vad jag pysslat med den senaste tiden.

Först  ut var Way Out West. Jag började att jobba med WoW i Mars direkt efter Melodifestivalen så det var ett långt projekt som avslutades på ett mycket bra sätt. Känner mig väldigt nöjd med vad vi gjorde på wow! Årets WOW var lika bra som förra året. Bra musik, härlig stämning fina människor och jag hade det extra trevlig eftersom Peter  sällskapade mig hela helgen och vi hade väldigt roligt. Det bästa av allt var att jag även i år upptäckte ny musik som jag inte hade gjort om jag inte var på WOW. Vilket är väldigt inspirerande! Sommarfestivaler är riktigt mysigt och Way OUt West är klart den bästa festivalen av dem alla. DSC_3475

DSC_3854DSC_3583

När vi kom hem från WOW var det ungdomsfestival Ung08 i Kungsträdgården. 170 000 ungdomar som passerade Kungsträdgåden. Inte riktigt samma stämning som på Way Out West men otrolig intressant att ta del av 16 åringars kultur. Där jobbade jag inte hela helgen med mitt projekt genomfördes jättebra och jag har fått en fin utvärdering. Ska bli riktigt roligt att sammanställa detta för mina chefer.

DSC_4141

DSC_4117

DSC_4089

Så nu när alla event är över är jag lite ledig. Känns underbart! Man skulle kunna tro att jag då åker iväg på en härlig solsemester och vilar upp mig ordentligt men nope, här väntar flera projekt. Eftersom vi ska få en liten dotter i november vill jag och Peter göra i ordning ett litet barnrum så vi kan vara 3 som bor här. Som tur har vi faktiskt ett rum som kommer att vara perfekt för lillan, med i dagsläget används det som vårt kontor. Så kontoret får flytta till en garderob och lillans rum måste göras lite mer barnvänlig. Man kan säga att vi har kommit halvvägs med det lilla projektet. Peter har byggt ut garderoben som nu fungerar som ett perfekt litet kontor. Tyvärr har jag inga bilder på hur garderoben såg ut tidigare men den var betydligt mindre, men med smarta lösningar gick det att bygga ut den utan att vi förlorade så mycket yta i lägenheten.

storyboard015Arbetsrummet är inte helt klart, det fattas lite smarta förvarigslösningar och lite inspirationsbilder. Sen kommer det bli grymt bra att sitta och jobba här.  Det bästa är att alla våra fotoböcker får plats och är väldigt tillgängliga så man lätt kan plocka fram dem och låta sig inspireras. Jag älskar att ha en strukturerad arbetsplats och det här kommer blir hur bra som helst. En annan bra sak är att vår stora skrivare har fått en mycket mer tillgänglig plats vilket gör att det blir mycket mer lättåtkomligt att skriva ut bilder och fina kort! Den här skrivaren är ett monster och riktigt grym på att skriva ut bilder, speciellt svartvita bilder. 

Om arbetsrummet är så gott som färdigt återstår det att städa upp röran i resten av lägenheten. För så har ser det ut efter att vi har tömt det stora arbetsrummet.

storyboard016

Ja vad ska man säga, ni ser ju själva. Jag har inte riktigt tid till semester utan måste verkligen städa upp här innan jag börjar jobba. Sen återstår det att måla och fixa Lillans rum.  Här är en liten inspirationsbild som jag tycker jättemycket om, sen vet man inte om det kommer att se ut så här. Men något åt det hållet. 2012-08-21_1857

Det var en gedigen uppdatering, nu får vi hoppas att jag hinner blogga lite mer så inte allt behöver komma på ett och samma inlägg. Kan bli lite inredning här framöver. Men det kan vara bra att variera lite i bloggen.