Vardagsbetraktelser

Project Life fortsättning Vecka 22

Vissa veckor har jag verkligen så mycket bilder att veckorna fortsätter uppslag efter uppslag. Men som tur så finns det inga regler när det kommer till PL. Det här uppslaget har experimenterat lite med. Jag ville göra ett uppslag om den dagen då Olivia tog sitt pick och pack och bestämt ville gå till parken. Trots att det regnade och det fanns inte en kotte där. Men hon hade en trevlig utflykt och var ganska nöjd. Men jag hade inte bilder för båda sidorna samtidigt som jag ville få med en förstoring, utan att det blir helt platt. Så jag har försökt att göra en sida med en förstorad bild fast ändå lite kreativt. Jag vet inte om det hänger ihop så mycket med den första sidan, men det är ändå ett uppslag med en story och jag tror jag gillar det. Ska försökt göra lite fler sådana inlägg med förstorade bilder, det är så fint att ha med förstoringar i boken och blanda det med de andra uppslagen.

Vecka-22-sid3

 

Vecka-22-sid4