Vardagsbetraktelser

Nytt år nya tag

Ja då har vi ett nytt spännande år framför oss. Känns väldigt bra, jag kommer fortsätta att vara mammaledig nästan hela året och det är helt underbart att ha lilla Olivia med i familjen. Tror att 2013 kommer att handla väldigt mycket om vår lilla familj för oss. Vi har verkligen längtat så mycket efter ett litet barn så när hon är här gör vi allt som vi tror att små familjer ägnar sig åt. Nog om det. Jag har även lite planer för bloggen. Jag hoppas inte att detta kommer bli en renodlad barnblogg, där jag skriver om min nya roll som mamma. Ambitionen är att fortsätta ha bloggen i syfte att jag ska utvecklas som fotograf. Det kommer fortfarande vara fokus på foto här men kanske i en annan tappning. Jag kommer försöka jobba med olika teman och små projekt och jag kommer att blogga mer om mobilfoto. Tycker att det är vansinnigt spännande med mobilfoto och hur mycket man kan göra där, finns så otroligt många möjligheter där så det ska bli roligt att göra något av detta.

Dessutom kommer jag att blogga lite om fotoböcker och hur man på ett kreativ sätt kan ta vara på sina bilder. Både sina fina bilder och mobil bilderna. När man har foto som ett intresse så är risken att man tar en massa bilder, kanske lägger upp dem i en blogg, men att man inte riktigt tar vara på dem. Men fotoböcker, utskriver och kort gör det faktiskt verkligen ta vara på bilderna och använda dem i ett syfte och kanske berätta en historia. Någonstans så är det ju det vi vill göra med bilderna, men om vi enbart låter dem ligga kvar på våra hårddiskar kommer ingen ta del av det vi vill berätta.

Som sagt mycket planer har jag för 2013, och det ska bli spännande att se hur det hela utvecklas och vad vi har åstadkommit när året är slut.

Här kommer life bilder på vår lilla guldklimp och hennes pappa, min lilla familj.

Pappastjej2