Vardagsbetraktelser

Nya perspektiv

Sitter just nu på Landvetter och väntar på 16:10 flyget till Arlanda, sippar på en latten och avgränsar värden med Fibes oh Fibes i lurarna. Jag har tillbringat två dagar med Folkspel (ett partnerföretag) som jag jobbar med. De hade anordnat en nätverksträff på Tjörn och det var fantastiskt vackert långt ute i skärgården. Känner att jag börjar bli lite tjatig i den här bloggen om hur vacker vintern är men jag kan inte låta bli att fascineras av snön, kyla och hur mycket landskapet förändras i vintertid. Träffen var iallafall mycket lyckat och jag tycker att hela arrangemanget var trevligt och välordnat.

Otroligt egentligen hur jag redan nu börjar ändra mitt sysätt. För bara ett halvår sen hade jag funderat ut affärslösningar för Folksepel och hur vi skulle kunna utveckla deras verksamhet med hjälp av telelösningar, och nu sitter jag och funder hur bra de är som en partner för vårt varumärke och om det finns några aktiviteter eller event som vi kan göra ihop. Dessutom är jag väldigt observant och reflekterar över hur de hade organiserat sin nätverksträff.

Jag kan fortfarande ta in Folkspel i ett affärssammanhang men nu kopplar jag ihop dem till något större och ser andra möjligheter. Jag måste bara konstatera att det finns ingen teoretisk utbildning i hela världen som kan lära mig allt det här, det bästa sättet att utvecklas på är att våga göra nya saker våga släppa kontrollen och lära sig av situationer där man absolut inte har någon erfarenhet.

Imorgon ska jag träffa Jan Nilsson som är en förare i STCC (Scandinavian Tour Car Championship) jag ska nämligen jobba med racing hela våren, sommaren och hösten. Vilket är sjukt galet för jag kan ingenting och racing.