Vardagsbetraktelser

Mot Jul och ett nytt år. Tjohoooo!!!

Jag känner att jag borde lägga upp lite stämningsfulla julbilder så som alla fotografer håller på nu och ska tolka vintern och kyla. Men just nu är jag inte på det humöret. Jag har jobbat med ett fotojobb här i två veckor nu och är helt uttömd på allt som har att göra med konstnärligt foto. Vem vet det kanske dyker upp något från mig i den stilen också men tillsvidare får ni njuta pampiga julgranar och flygande julklappar så som julen ser ut i Paris.

Skämt och sido, det är inte klokt vad fort tiden går att det är 2a advent i helgen är helt galet men samtidigt lite härligt. Julen är en sån fantastisk period och någonstans så är man på väg mot något nytt, ett nytt år som ger nya möjligheter och man kan lämna det gamla bakom sig! Jag hoppas verkligen att 2011 kommer bli mitt bästa fotoår hittills. 2010 har varit mycket att köra igång företaget, det har varit mycket utbildning och utveckling. Jag har lyckats ganska bra med att utvecklas inom phoshop och det har gjorts en hel del maffiga utrustningsförvärv. Så bra fotoutrustning som jag har nu har jag aldrig haft, så jag  hoppas verkligen att 2011 kommer vara året då jag driver igenom fotoprojekt efter fotoprojekt och producerar bilder i mängder.